Tu cum iti iluminezi curtea?

Tu-cum-iti-iluminezi-curteaIn momentul in care locuiesti la casa, cu siguranta iti doresti ca si pe timpul noptii curtea casei tale sa fie luminata.

Sunt o multime de case care se bucura de faptul ca au curtea luminata in fiecare noapte, deoarece lumina de la neoanele cu care sunt echipati stalpii de pe strada, reflecta si in curte, insa sunt si situatii in care de la neoane nu reflecta lumina in curte, iar oamenii care locuiesc la casa si care isi doresc sa aiba o curte luminata, cauta tot felul de solutii.

Putem spune faptul ca iluminatul este o necesitate pentru fiecare dintre noi, iar in cazul in care curtea ta nu se bucura de lumina de la neonul de la stalp, atunciva trebui sa apelezi la iluminatul curtii pe cont propriu, insa asta cu siguranta iti va aduce cheltuieli la buget.

Cea mai buna solutie ar fi aceea de a opta pentru un proiector led, si cu siguranta vei avea curtea luminata, iar costurile energiei electrice nu vor fi foarte mari.

In cazul in care vei opta pentru un proiector led care este prevazut si cu detector de miscare, vei economisi si mai multi bani, pentru ca acesta va fi aprins doar in momentele in care va fi nevoie.

Vei putea sa iti alegi chiar si un proiector led ip65, iar astfel te vei asigura de faptul ca vei avea curtea luminata in fiecare seara. Este adevarat faptul ca ele vor consuma energie electrica, insa vor consuma cu aproximativ 80% mai putin decat alte corpuri de iluminat.

Cu siguranta aceste proiectoare led se pot gasi la magazinele mari din fiecare oras, insa le poti gasi si la magazinele online, iar pretul lor nu este deloc unul mare.

Vei putea sa optezi pentru mai multe modele de proiectoare care au rolul de a ilumina in exterior, cu senzir de miscare, dar vei putea sa iti cumperi si priuectoare led care au montajul pe sina, cu lumina calda sau rece, de putere scazuta sau crescuta, sau chiar si cu lumina puternica.

Acest tip de proiectoare led se poate utiliza pentru a ilumina in primul rand curtea, pentru ca de aceea ai nevoie de ele, dar sunt anumite proiectoare care sunt utilizate chiar si pe santiere, cu scopul de a ilumina pentru a se lucra si pe timp de noapte.

Proiectoarele cu becuri led, trebuie specificat faptul ca sunt foarte rezistente la mai multi factori externi, si se pot bucura de o perioada de viata de peste 50 000 de ore, si in cele mai multe cazuri, cand vei alege un astfel de proiector, vei beneficia si de 2 ani garantie pentru produs.

Asadar, in momentul in care iti doresti sa ai curtea iluminata in fiecare seara, cu siguranta va trebui sa iti indrepti atentia spre astfel de corpuri de iluminat.

Faptul ca acestea nu au preturi foarte mari, cu siguranta pentru tine va reprezenta un mare avantaj, insa cel mai mare avantaj de care poti sa beneficiezi in fiecare luna, este consumul redus de energie, iar astfel preturile facturilor vor fi mai mici.