De ce sa amanetam un telefon?

De ce sa amanetam un telefon?Aceasta este o intrebare la care va oferim raspunsul in acest articol. Am intalnit in activitatea noastra atat de multe pareri despre amanet telefoane incat simtim nevoia sa oferim lamuriri. Pentru inceput vom pune o intrebare retoric: ce facem cu vechile telefoane dupa ce le inlocuim?

Le lasam pur si simplu aruncate pe undeva prin casa. De ce? Nu ne recompenseaza nimeni pentru ca gazduim dispozitive electronice inutile si daca tot nu le folosim de ce sa nu obtinem ceva pentru ele si sa eliberam totodata si spatiul.

Telefoanele de exemplu nu merg mult timp daca nu au bateriile incarcate periodic si pentru a putea incarca aceste telefoane este important sa avem un incarcator si de asemenea este important sa ne aducem aminte sa incarcam respectivul telefon in mod periodic pentru ca altfel i se va strica bateria si nimeni nu va vrea sa cumpere un telefon ce nu are bateria buna.

Daca vindeti telefonul cu bateria stricata luati mult mai putin pe el. Pentru a putea sa scapati de grija fostului telefon noi va recomandam sa amanetati telefonul.

O idee buna poate fi si sa videti telefonul sau sa il duceti la casa de amanet cu incarcator cu tot pentru ca asa veti primi mai mult pe el. Un incarcator nu este scump dar atunci cand vindeti telefonul cu toate accesoriile sale incluzand si castile pe lista, cablul de date si incarcatorul veti lasa o alta impresie si veti putea cere mai mult decat atunci cand vindeti doar telefonul.

Daca puneti telefonul, cu accesoriile sale cu tot pe site-urile de anunturi trebuie sa stati si sa asteptati pana cand va aparea un cumparator. De multe ori se poate sa aveti ghinionul ca acest cumparator sa nu apara dar sa nu apara nici macar persoane interesate.

Trebuie sa va aduceti aminte si de faptul ca o persoana interesata nu este automat si cumparator deci pot fi zeci de persoane care sa fie interesate de anuntul vostru si niciun cumparator in final.

Va vor suna mai multi oameni si aceasta situatie poate fi stresanta. Sunt multi care suna si vor sa negocieze preturile cerute de voi si atunci veti avea mai multe discutii. Poate sa dureze si o jumatate de an pana in momentul in care resiti sa vindeti telefoanele si tocmai de aceea aceste telefone se vor devaloriza mult si va trebui sa scadeti automat din pret.

In perioada aceasta trebuie sa aveti grija cum am tot repetat si sa mai incarcati uneori telefonul pentru ca bateria sa nu se strice. Deci, veti avea o gramada de dureri de cap pentru ceva ce in final poate ajunge sa coste putin, nici o jumatate din ceea ce vreti sa luati pentru el.

Este recomandat sa duceti telefonul cu bateria incarcata ori partial descarcata, pentru a putea sa aratati ca telefonul functioneaza bine. Dupa ce veti face asta si persoana care se ocupa de evaluarea dispozitivului evalueaza toate datele si va va pune sa semnati formulare prin care sa acceptati conditiile impuse de casa de amanet.