De ce este iPhone 7 un telefon special?

De-ce-este-iPhone-7-un-telefon-specialSmartphone-urile sunt dispozitivele cele mai cautate de pe piata la ora actuala, iar acest lucru se este si normal, pentru ca in prezent, oamenii au ajuns sa fie dependenti de aceste dispozitive, care sunt foarte inteligente.

Daca vei fi nevoit sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta ar fi ideal sa optezi pentru un model iPhone, de la Apple, si cu siguranta vei fi foarte multumit de alegerea facuta, insa trebuie sa stii dinainte faptul ca aceste telefoane sunt foarte sensibile, iar pentru a nu fi nevoit sa cauti un service gsm de reparatii iPhone, va fi nevoie sa iti ingrijesti ca la carte telefonul.

Si daca tot ar fi bine sa iti alegi un model de la Apple, cel mai bine ar fi sa iti alegi un model iPhone 7, care este cel mai nou model lansat pe piata de catre acest renumit brand.

In primul rand, designul unui astfel de telefon este pur si simplu minunat. Acest model de telefon este rezistent datorita designului, atat la apa cat si la praf, si parca aduce un strop de incredere in terminalele Apple. Singurul incovenient al acestui model de smartphone este inlaturarea mufei jack.

In ceea ce priveste ecranul noului model iPhone, acesta este cu 25% mai luminos, si are mai multe culori, iar precizia este in continuare mai mica decat la alte branduri rivale, in timp ce contrastul pentru filme a fost imbunatatit fata de modelele precedente. Display-ul acestui model este de 4.7 inch si are o rezolutie de 1334 X 750.

Referitor la spatiul de stocare disponibil pentru modelul iPhone 7, acesta poate sa difere de la caz la caz, astfel ca ai posibilitatea sa iti cumperi un model iPhone 7 care vine cu 32 GB spatiu de stocare, poti alege un model iPhone 7 cu un spatiu de stocare de 64 GB, dar si un model care sa aiba un spatiu de stocare de 128 GB.

Este evident si faptul ca preturile acestor telefoane vor diferi in functie de acest spatiu de stocare. In ceea ce priveste camera foto principala a acestui dispozitiv, ea are o rezolutie de 12 MP daca vorbim despre camera foto principala, si 7 MP daca vorbim despre camera foto secundara.

In ceea ce priveste alimentarea, se spune ca un astfel de telefon ar avea o durata de convorbire de 14 ore, in timp ce durata in regim de asteptare poate sa ajunga pana la 240 ore, iar tipul de baterie este Lithium Ion.

In ceea ce priveste senzorii cu care este echipat un astfel de terminal, acestia ar fi barometru, accelerometru, senzorul de proximitate, senzor de lumina ambientala si gyroscope.

Referitor la accesoriile incluse in pachetul de baza al acestui telefon, vei primi pe langa dispozitiv, un set de casti originale, un adaptor lightning jack de 3,5 mm, un cablu lightning usb, si un adaptop priza.

Privind toate aceste specificatii tehnice de care dispine modelul iPhone 7, putem spune ca acesta ar fi telefonul ideal pentru orice persoana, insa atunci cand ai nevoie de un astfel de telefon, va fi nevoie sa il echipezi cu accesoriile de protectie, pentru ca o eventuala reparatie, sau mai bine spus o inlocuire de display va costa destul de multi bani.