Cum sa organizezi cea mai tare petrecere surpriza?

Cum-sa-organizezi-cea-mai-tare-petrecere-surprizaAh! Cui nu ii plac surprizele? Cine nu se emotioneaza atunci cand, de ziua lui, toti cei dragi s-au mobilizat pentru a ii organiza o petrecere surpriza? Cum poti sa nu complotezi alaturi de toti prietenii, pentru a crea cel mai tare party aniversar pentru sora, prietenul, verisorul sau chiar iubitul tau, stiind cat de importanta este pentru tine fericirea lui/ei?

Este adevarat, pentru cel ce organizeaza un astfel de eveniment surpriza, poate fi usor stresant si poate  manaca foarte mult timp si multi nervi, insa, emotiile din ochii celui drag vor sterge, cu siguranta, cu buretele toate momentele grele prin care ati trecut pana la rezultatul final.

Iata o lista cu mici idei si elemente decorative care pot schimba prin prezenta lor, intreaga atmosfera, reprezentand tusele finale ale intregului ansamblu.

Baloanele. Fie ca sunt din folie metalizata in forma de cifre, litere, inimioare, etc, sau sunt realizate din latex si au led-uri in interior, baloanele sunt elementele cele mai caracteristice ale oricarei petreceri, cu atat mai mult a unei petreceri supriza.

Luminile. Puteti sa folositi cu succes vechile instalatii de Craciun, pentru a crea o atmosfera eleganta si romantica intr-o singura culoare sau puteti alege sa conturati o atmosfera festiva si vesela, folosind instalatii multicolore cu jocuri de lumini, care vor imita perfect proiectoatele luminoase din cluburi.

Amintirile. Fiind o persoana importanta atat pentru tine ca organizator cat si pentru intreaga gasca de prieteni, cu siguranta exista o gama larga de amintiri imortalizate in mii de poze, pe care le puteti folosi cu succes ca element surpriza. Cu siguranta,  nu o sa se dea niciodata gres cu acest tip de cadou!

Puteti combina toate cele 3 obiecte mentionate mai sus si astfel veti reusi sa creati o activitate interactiva si un cadou deosebit pentru sarbatorit. Optati pentru un balon jumbo pe care sa nu il umpleti asa cum ar fi normal, cu alte baloane mai mici sau confetti, optati pentru o umplutura cu sentiment, strangeti si imprimati toate pozele si amintirile cu cel caruia ii organizati petrecerea.

Pe langa poze puteti sa adaugati si biletele cu urari scrise de fiecare invitat sau chiar cu intamplari amuzante petrecute impreuna. Folosind instalatiile luminoase puteti construi fie o sageata catre balon, fie o inimioara in jurul acestuia, atragand atentia asupra lui si facandu-l astfel elementul central al decorului si al peterecerii.

Dupa ce petrecerea este deja in toi, iar momentul emotionant al tortului a trecut, puteti lasa in sfarsit sarbatoritul sa isi satisfaca curiozitatea si sa sparga balonul pentru a afla ce contine! Cu siguranta, continutul surprizei il va misca si impresiona, atstfel incat intregul moment  va oferi atmosferei un aer sensibil, cu o incarcatura emotionala sporita.

Nu poate fi nimic mai satisfacator si mai imbucurator decat momentul in care feedback-ul primit in urma organizarii unei astfel de petreceri, este unul extrem de pozitiv si de bun.

Sa nu uitam niciodata atunci cand ne apucam sa organizam o petrecere surpriza motivul principal pentru care facem asta, indiferent de greutatile intampinate pe drum si de costurile pe care le implica. Sa tinem intotdeauna cont de persoana draga noua pe care dorim sa o surprindem, fiind un om important pentru noi, care, la randul sau, daca ar avea ocazia, ar face orice pentru ca noi sa zambim si sa fim fericiti de ziua noastra .