Cum sa gasesti inelul de logodna perfect?

Cum-sa-gasesti-inelul-de-logodna-perfectAi nevoie de ajutor pentru gasirea inelului de logodna perfect? Sfaturile noastre din acest articol, te vor ajuta in aceasta aventura care pare la prima vedere, una destul de dificila. Pentru verighete aur de cea mai buna calitate, intra pe Jomaz.ro.

Nici o alta bijuterie sau forma de bijuterie nu striga mai puternic “iubire” decat un inel de logodna cu diamant. Rare, pretioase si practic indestructibile, aceste calitati i-au conferit in timp diamantului o aura de simbol etern al dragostei, al romantismului si al devotamentului. Se spune ca sagetile lui Cupidon erau presarate cu diamante.

Grecii credeau ca “focul” dintr-un diamant reflecta de fapt, flacara constanta a iubirii. Romanii sugerau ca diamantele erau de fapt lacrimile zeilor. Pentru indieni, acestea reprezentau mai degraba obiecte aducatoare de noroc sau cu ajutorul carora se puteau alunga entitatile negative, dar si bolile.

In trecut, diamantele erau rezervate numai catorva oameni, in principal clasei nobiliare si celor foarte bogati, dar in momentul de fata acestea au devenit din ce in ce mai accesibile, astfel ca le pot cumpara foarte multi oameni.

Desigur, inca sunt scumpe, pentru ca sunt foarte rare. Legea economica spune ca acolo unde oferta este foarte mica dar cererea foarte mare pentru un anumit obiect sau categorie de obiecte/bunuri/servicii, pretul va fi si el foarte mare. Este si cazul diamantelor si din pacate preturile nu vor scadea prea mult nici in viitor.

Sunt pietre rare, pentru care este depusa o munca colosala de minerit, pentru a putea fi extrase. Sa nu uitam ca dupa aceasta extragere, diamantele trebuie slefuite. Slefuirea se face de catre profesionisti in acest domeniu, cere timp si alte resurse. In consecinta, pretul unui diamant este determinat de mai multi factori, majoritatea considera insa ca acesta este pretul corect, pentru o astfel de piatra pretioasa.

In momentul in care alegi un inel de logodna, este vital sa reflecte gusturile tale, personalitatea ta. Trebuie sa se potriveasca perfect cu persoana si cu stilul sau de viata. Gandeste-te ca vei purta acest inel aproape zilnic pentru multi ani si pentru asta, ar trebui sa arate bine, nu?

Care ar fi trendurile pentru inelele cu diamant din ziua de astazi?

Ei bine, adevarul este ca femeile din ziua de astazi vor cateodata sa afiseze un diamant pe inelul de logodna sau de cununie, care sa nu arate neaparat ca o verigheta sau ca un inel aniversar. Cateodata, femeile doresc sa poarte inelul la mana dreapta sau chiar pe degetul mijlociu al mainii stangi.

Exista multe posibilitati si dorinte si exista modele pentru toate acestea. Inainte insa, trebuie sa studiati atenti/atente piata locala de inele, fara a va limita la un singur magazin sau producator / bijutier.

Cererea de modele cat mai diverse, a facut producatorii sa creeze stiluri si design-uri unice de bijuterie, care se aplica si la inelele de logodna. Pentru inelul perfect, nici un efort nu poate fi considerat in plus sau prea mult. Acestea vin in toate formele, marimile si stilurile, nu te poti plange ca nu exista diversitate, de aceea trebuie sa cauti cu atentie.