Cum sa alegi husa ideala?

In perioada in care ne aflam, cele mai cautate, cele mai apreciate si totodata cele mai indragite dintre toate dispozitivele care se gasesc pe piata, cu siguranta sunt telefoanele mobile inteligente.

Acest lucru este si firesc, pentru ca acum, in momentul in care utilizezi un astfel de telefon mobil, ai posibilitatea de a afla toate stirile care te intereseaza, poti sa vezi oricand un film online, si mai poti sa fii si conectat mai tot timpul la retelele de socializare.

Pe langa aceste intrebuintari pe care le are un smartphone, mai poti sa faci si o multime de poze, pentru ca acum, un telefon mobil inteligent, are o camera foto cu o rezolutie foarte mare, indiferent ca el este produs de catre Sony, care este cel mai de succes producator din acest punct de vedere, sau de catre un alt producator.

Ei bine, marca si modelul telefonului, in functie de buget si de preferinte, le vei putea alege singur, insa este important de stiut faptul ca un smartphone trebuie sa fie protejat inca din prima zi.

Pentru a-ti proteja telefonul, va fi nevoie sa iti cumperi un geam de protectie din sticla mai intai de toate, pentru ca acest accesoriu se va aplica pe ecran. Avand un astfel de accesoriu lipit pe ecran, daca iti vei scapa telefonul pe parchet, pe gresie sau pe asfalt, vei fi scutit de griji, pentru ca in cel mai rau caz se poate sparge geamul din sticla.

Pe langa protectia pe care o ofera acest accesoriu in cazul in care ecranul sufera un posibil impact, el mai protejeaza si pentru a nu se depune praful, sau impotriva zgarieturilor.

Al doilea accesoriu extrem de important pe care este neaparat sa il cumperi pentru telefonul tau, este husa. Indiferent de faptul ca vei opta pentru o husa universala sau pentru una anume confectionata pentru modelul de telefon pe care l-ai ales, trebuie sa cumperi neaparat o husa.

Poti sa gasesti dupa cum am spus si huse universale, dar si huse Nokia, huse pentru telefoane Sony, Samsung, sau huse pentru telefoane care apartin oricarui alt brand.

Husa o poti alege in functie de preferinte. Daca de exemplu iti doresti ca ecranul telefonului tau sa fie tot timpul vizibil, atunci cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre huse de tip carcasa. Acest model de husa poate sa ofere protectie insa doar partilor laterale ale telefonului si capacului.

Husele de tip saculet, cu siguranta vor oferi o protectie totala telefonului, insa ele nu sunt foarte indragite de catre utilizatori, datorita faptului ca trebuie sa scoata telefonul afara din husa, de fiecare data cand acesta suna, iar uneori acest lucru nu este tocmai confortabil.

Sunt si huse care au forma unei coperte de carti, si care sunt decupate pe o anumita portiune de pe ecran, astfel ca utilizatorul are posibilitatea de a vedea cat este ceasul, sau cine il suna. Aceste huse sunt foarte indragite de catre utilizatori, motiv pentru care sunt la foarte mare cautare.

Ei bine, in functie preferinte iti vei putea alege modelul de husa care consideri ca este ideal pentru telefonul tau, iar in ceea ce priveste culorile, vei putea sa gasesti huse de aproape orice culoare.