Cum cumparam un laptop second hand?

Cum cumparam un laptop second hand?Si atunci cand cumparam laptopuri la mana a doua este foarte important sa ne uitam la componente laptop pentru ca, in ciuda faptului ca investitia e mai mica decat daca am cumpara un laptop nou, tot este necesar sa vedem si sa determinam corect daca investitia este una buna, sau cheltuim banii degeba pe un dispozitiv care nu ne va fi de folos.

Nu  uitati ca cele mai bune decizii sunt cele pe care le si gandim si de aceea e bine sa petrecem macar putin timp citind cum se cumpara un laptop la mana a doua. Si pentru ca vrem sa va fim de folosi si sa va ajutam sa faceti cele mai bune alegeri in acest articol va prezentam toate elementele importante pe care va trebui sa le luam in calcul la momentul cumpararii unui laptop second hand.

Daca vreti sa va cumparati un laptop la mana a doua, este posibil sa fi inceput deja sa cautati pe internet si pe site-urile cu anunturi. Cu toate acestea nu va strica niste sfaturi care sa va ajute sa luati decizia de a cumpara un anume laptop pe care sa il alegeti din oferta extrem de vasta a magazinelor.

Atunci cand cumparati un laptop la mana a doua fie ca o veti face de la o persoana pe care o cunoasteti sau de pe site-urile de anunturi sunt mai multe probleme de care va veti lovi. Niciunul dintre aceste produse nu are cum sa fie mai bun decat unul nou, unde voi sunteti cei care dati tipla jos si unde beneficiati de garantie, insa se poate intampla ca lipsa de bani sa va motiveze sa cautati si alte solutii.

Inainte de absolut orice va trebui sa va ganditi la ce anume veti folosi laptopul si sa ii cunoasteti alternativele. De exemplu puteti sa aveti nevoie de unul care sa fie cat mai usor si sa fie si ultraportabil pentru a il putea lua cu voi si sa puteti scrie si lucra pe el de oriunde. Poate vreti unul pentru gaming si de aceea nu mai conteaza greutatea dar va conta cu siguranta ecranul si calitatea pe care tastatura o are.

Daca aveti un laptop la mana a doua si vi se pare ca se misca ceva mai greu exista trei trucuri pe care puteti sa le folositi pentru a il mai grabi putin. Inainte de a face asta este bine sa ii cumparati o platforma care sa aiba ventilator pentru a il putea raci mai bine. Apoi ii puteti adauga mai multi rami. Sunt si memorii mai ieftine de 200 de lei si veti beneficia de cea mai buna viteza la cel mai mic pret. Sunt si rami de la Kingston de exemplu mai ieftini de 150 de lei deci aveti de unde sa alegeti.

De asemenea recomandarea noastra este sa treceti pe ssd si sistemul de operare se va incarca foarte rapid. Cu cat e mai mare timpul in care sunt accesate datele cu atat este mai bine. Desigur ca un ssd stocheaza mult mai putin decat un HDD clasic pentru aceeasi suma insa performanta este mai mare. Noi am cautat si cateva modele care sunt sub 500 de lei insa pe care le tineti lejer cu Windows 10.