Cum se accesorizeaza rochiile albe?

Cum-se-accesorizeaza-rochiile-albeVorbim de rochii elegante si implicit de modul in care ele trebuie accesorizate. Rochiile se accesorizeaza tinand cont de culoare, de forma si de lungime. Este important sa stim cum sa ne accesorizam hainele pentru a nu duce tinuta in derizoriu si pentru a nu ruina o tinuta buna sau una care macar nu ne facea de ras.

De foarte multe ori ni se poate intampla sa stricam de tot o tinuta prin accesorizarea proasta si cum rochiile albe par greu de accesorizat ne-am gandit sa facem acest articol in care va invatam mai multe despre ele.

Daca Little Black Dress este clasica iata de ce opusa sa ia cu asalt trendurile vara. Rochiile albe sunt alegeri vestimentare foarte pretentioase si pot sa devina un dusman redutabil pentru ca va pt scoate foarte usor in evidenta toate defectele asupra carora nu va doriti sa atrageti atentia. Daca insa alegeti toate accesoriile potrivie rochiile albe pot sa fie exact ceea ce va trebuie.

Va prezentam mai multe sugestii propuse de vedete. In primul rand optati pentru cat mai multe bratari. De ce trebuie sa faceti asta? Pentru ca rochiile albe va ofera mult spaiu liber de unde puteti sa interveniti. Accesoriile sunt mereu prima optiune. Bratarile colorate de dimensiuni diferite si de forme si texturi diferite purtate unele peste altele completeaza perfect si cromatica pe care tinuta o are.

Alegeti o jacheta neagra. Un contrast foarte puternic poate fi stabilit cu ajutorul unei jachete negre peste rochia alba.

Alegeti accente metalice. Accesoriile aurii si argintii nu au cum sa va afecteze imaginea de ansamblu a tinutei. Fie ca va alegeti curele, genti sau pantofi cu un aspect metalizat acestea sunt detalii care in mod sigur va vor atrage atentia.

Daca nu vreti sa distrageti atentia de la rochie insa aveti nevoie de accesorii pentru ca tinuta sa fie cmpleta atunci puteti sa optati pentru culorile neutre si pentru nuantele pale care ofera un aspect casual si in general relaxant.

Pantofii cu tocurile inalte sunt mereu alegeri bune pentru un look profesional. In special daca rochiile sunt scurte puteti crea iluzia unor picioare cat mai lungi.

O rochie casual si alba poate sa capete un aspect chic numai aruncand in mod neglijent o esarfa colorata la gat.

Tot la zona de accesorii curelele sunt o varianta usoara de a adauga pete de culoare pe rochie.

Toate bijuteriile devin puncte de interes pentru momentul in care sunt puse in rochii. Pentru rochiile albe un colier foarte lung este indeajuns pentru a focaliza toata atentia asupra jumatatii sale superioare.

De asemenea plicurile in culori intense sunt alegeri foarte bune. O alternativa la bijuterii poate sa fie geanta. Daca aceasta are o culoare jucausa si vesela aduce si un plus de culoare pentru rochia alba si elimina monotonia. Un mare avantaj e si faptul ca orice culoare poate sa fie asortata perfect cu albul de pe rochie.

Acestea sunt sfaturi de la stilisti si menionam ca este bine sa tineti cont de ele insa nu va recomandam sa le aplicati pe toate in acelasi timp.